Sunday..

Its christmas!

Så er alle julegaverne pakket ind og ligger fint under mit lille juletræ i stuen!
tænk at der kun er en uge til juleaften, synes godt nok at december er gået hurtigt og på fredag har jeg juleferie! det bliver skønt 🙂

Nå, men øverst på min ønskeliste i år står der ting til hjemmet. Efter jeg er flyttet hjemmefra står der ikke meget andet end ting fra HAY, Designer letters, Royal Copenhagen osv. på ønskelisten. Jeg har virkelig en stor kærlighed til de ting som HAY laver! Og faktisk stod HAY pinocchio tæppet aller øverst på min ønskeliste, men var så heldig at få det til under halv pris (det store på 140Ø) i Casanova i Ringsted, så det var en stor julegave til mig selv og jeg ELSKER det!
Men få ting til mig selv har dog sneget sig ind. F.eks. Moroccanoil hårprodukter, Stine A smykker, Marc by Marc jacobs taske og en ipad. Disse ting står da osse lidt højt på listen!
Hva ønsker i jer i år? 🙂

Håber i nyder juletiden, take care!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sunday..